TrueefiL

Alla inlägg under oktober 2011

Av Felicia - 11 oktober 2011 15:52

Ja det jag mest dissar hos folk är att en del vill styra så mycket mer än vad dom kan. Även de som agerar utåt med ilska trots dom är ledsna, röriga eller vad det nu kan tänkas vara.


------------------------------------------


Många vågar inte se sanningen i vitögat. och gåår runt och missar en hel del. Medans andra tar den hårda smällen och sedan akn gå vidare... 


Många "antar" så mycket saker. Så dom självka sen kanske misstror och tror sig veta sanningen i slutändan.. Andra lyssnar på det folk säger och tror en helt annan sak om det hella och där med misstolkar och gör allt värre än vad det är... 

ANNONS
Av Felicia - 11 oktober 2011 15:46

Ja ni nu sitter man och tänker på hur folk är. Vissa går aldrig vidare och andra stannar kvar och ältar... ja liksom vad person är du? 
Jag är en ältande person som kan ge andra personer en ny chans och där med gå vidare.

Folk i allmänhet är så irriterande ibland. Vissa kanske bara är intresserad av mat, andra om allt och dom som är öppna kan ge så mycket mer på något vis..


Är man i bråk med någon så Kan man behöva en paus och sen försöka börja om på ny kula. Och funkar det inte den gången heller kanske man ska fundera på att det kanske inte funkar för dom är för olika? Eller?... Men om en vän till mig är i bråk med personen jag hatar och sen går tillbaka för att se hur det går efter ett tag så kan man säga vad man tycker, men visst ska då den vännen få försöka bygga upp relationen igen, right?! Liksom man kan hitta på och prata om så mycket mer än det som kanske gör en osams... Man aknske inte ska prata om en person som alla har olika syn på... Liksom jag förstår mig sällan på folk som är extremt röriga och arga av sig. ^^  

ANNONS
Av Felicia - 10 oktober 2011 18:38

Idag har ändå trotts allt varit en lugn dag, började med vandring till affären och blev stilla stående halvvägs och prata med en sjukt trevlig tant som frågade ifall jag itne hade hundarna kvar så man berättade om det. Sen så sa hon att jag var riktigt vacker och fin efter omfärgningen av håret. och att hon pratade en del om att hon såg mig ibland och om min pojkvän. samt undrade hon ifall han inte var kvar nu och fall vjag skulle bo kvar. Så svarade på en massa frågor och satans trevlig är hon. aAndra gången man blir stilla ståendes av henne. inte mycket alls om man tänker sig att sist var i vintras! he he... Well gårdagens kväll samt idag på eftermiddagen har jag engagerat mig i att gå igenom alla mina smycken... För att sedan kunna lägga ut dom på annons... Så har fixat upp en till blogg för att kunna länka dit med massor av bilder och information! he he... Känns dumt då jag räknade ut lite snabbt att det är om kring 222 smycken jag laggt ut :S Well well... hoppas på at bli av med en del samt tatueringsmaskinen! 


Sen är alltid priser så jävla svårt att sätta... Då man ändå inte kan få tillbaka det man gett...Och att man har noll koll på vad det ligger idag! Så fick bli något mellan ting... Och det är som det är.. psiser på annonser man lägger ut ska man alltid ha psut mon på. och det har man ju på detta beroende på vad folk vill köpa... men det lär väl inte ske något ändå? =) 


http://skabort.bloggplatsen.se/Hoppas alla har det bra såhär en måndag. 

Sköt om er


 

Av Felicia - 4 oktober 2011 15:19

Jisses, vad ska man skriva. Somnade sent igår... Vaknade tidigt idag... har inte lyckats äta mer än lite choklad... Suck vad less jag blir på mig själv. Sen är jag jävligt förvirrad har varit det ett tag nu... Men tänker då inte gå in på detaljer, tycker bara att allt är konstigt! Och jag vet inte längre vart jag står eller någon runt om mig. Liksom allt vänder fram och tillbaka... 

Ibland önskar man mer att man hade någon att prata med mer än killen som förstår och inte klankar ner på något oavsett vad man skulle säga... men men... 


På tal om ingenting, i förrgår tror jag det var så fick jag världens sötaste mötande när jag och killen kom hem från fkp. Det var grannens katt som bokstavligen skenade till mig! Hon gick inte mer än max 50 cm från mig. höll sig gärna precis in till mig.Och jag märkte på henne att hade jag struntat i henne och gått upp hade hon följt med så jag följde henne hem och fixa så hon blen insläppt av grannens kille... När vi gick på gräset som är mellan husen så saktade jag ner lite bara för att. Men ja vad gjorde katten då, jo hon stannade snurrade runt så hon bara var 40-50 cm före eller precis bredvid. hon kollade mycket bakåt för att se så jag verkligen var med. och i trappuppgången så tände jag då jag hatar att gå i den trappuppgången när det är mörkt. och hon väntade vid första trappsteget. och började g¨när jag var precis bakom henne. Hon höll ca en fotlängd från mig och när vi väntade på att grannen skulle öppna så kollade hon massor på mig och ville bli klappad. tycker det är konstigt då den underbara katten aldrig betett sig så mot mig. ^^ Men men, sen brukar hon inte spinna med en gång heller när jag klappat henne... <3  Bild tagen från grannens blogg på mamma katt när hon hade kattungar...

 


 

Av Felicia - 3 oktober 2011 19:30

Hejsan, som ni nu ser så har jag en ny Kategori vid namn "Film" Där kommer det upp de filmer jag sett och skriver om och ev vad som står på vaksidan. samt betyg.  alla tycker olika så den film jag tycker är en 10 stjärnig kanske du tycker är värd 2.. Så om ni ser/sett filmerna så kommentera gärna och säg vad ni tycker om dom =)
Sköt om er 

Av Felicia - 3 oktober 2011 18:41

   VarningDenna oklippta versionen innehåller mycket starka och våldsamma scener.Och bör inte ses av känsliga personer. 


Deadchannels: "sadistiskt våldsam"

dreadcentral: "helt sjuka dödsscener"

 

Årets brutalaste film! 

Max Seed, en notorisk seriemördare, sitter i den elektriska stolen i väntan på att bli avrättad. Efter tredje försöket misslyckat så dödsförklaras han och blir begravd levande. Men Seed har inga planer på att ligga begravd länge. Snart söker han hämnd på alla som medverkade i hans avrättning och ingen kommer att nådas. 

Slaktaren har redan blivit ösänd för sina barbariska, grafiska, och våldsamma scener och bör inte ses av kännsliga personer. 


Denna film är också värd att se trots att man är kännslig. Jag tyckte den var riktigt bra men var nära på att stänga av den redan de första som började på filmen! Bara för att jag vet att just de som visades med djuren har skett och kanske till och med sker fortfarande! Hur som helst, Filmen är bra! Men den har sina brutala sener och är bra gjord. Dock så är det en scen från att vara bra bli B-ig. men det är på grund av att Seed dödar en kvinna med en "yxa/hammare" och slåt sönder hela huvudet. och tycker där med att just slutet av den senen är för dålig. Men annars är den bra rätt igenom-. och jag ska se om det finns en tvåa på denna. Och då SKA jag köpa även den! Den är brutal och riktigt hemsk! 

Den får: 


9 av 10 stjärnor!

Av Felicia - 3 oktober 2011 18:26

   


Paul Edgecomb var på 30-talet vaktchef vid en avläggning för dödsdömda på delstatsfängelset o Cols Mountain. En dag anländer en ny fånge til avdelningen. En jättelik svart man vid namn John Coffey, anklagad och dömd för att brutalt ha mördat två vita småflickor. Paul tar särskilt intresse för denna fånge, som inte visar några som helst tendenser till ett våldsamt beteende. Då händer något mycket underligt en dag. Något som liknar ett mirakel...

Desutom kommer Flickornas riktiga mördare till samma fängelse. Men vem är denna person? Det var ju John som mördade flockorna?..... Efter att ha sett hur några fångar dör i den elektriska stolen är det John Coffeys tur... 


Följ vägen till sanningen och den lyckliga sorgsna slutet! Helt värd att se och värd pengarna om ni skulle köpa den! 


Regiserad av Frank Darabont och baserad på Stephen kings roman med samma namn. 


Denna film är lång 181 minuter! Men är definitivt värd att se!!! Den är sjukt bra och en av mina favoriter! Många (alla som jag vet sett den) Säger att den är bra! Så tveka inte att se den eller köpa den! den får:


10 av 10 möjliga stjärnor! 

Av Felicia - 3 oktober 2011 18:11

         


Veterinären Chase flyttar efter hustruns död tillsammans med sin 13-åriga som Jeff.till staden Ludlow för att börja ett nytt liv. Jeff trackaseras av sina jämnåriga i grannskapet och blir vän med en annan enstöring Drew, som lever i ständig skräck för sin elaka styvfar Gus. Efter att Gus kallblodigt sjutut ihjäl Drews älskade hund begraver pojkarna den på byns indiska begravningplats, då dom hört den gamla historian!  Om platsen som sägs ha krafter att få de döda att återuppstå. När ondskan vaknar till liv inser pojkarna att det ibland är bäst att inte utmana ödet.


Förlj med sonen Jeff från att förlora sin mot 2 gånger och sedan åker iväg med Chase från staden Ludlow för att börja om från början igen.!Denna filmen är både bättre och sämre än första filmen! Men tycker nog ändå att första är bättre. Eller kanske inte. Humm, svårt att säga, i denna filmen får man höra hur en av de jämnåriga killarna berätta historian om Jurtjyrkogården, om första filmen, där man får reda på att Dotterna varit inlåst på "psyk"? Och rymde för 2 dagar sedan. Värd att se om man ändå har sett ettan! Går även att se utan att se ettan! Då man ändå får reda på så mycket och lätt hänger med i 2an! Men ettan är nog bättre ändå då denna är mer B-ig.! Den får:


5 av 10 stjärnor! 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Länkar

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ TrueefiL med Blogkeen
Följ TrueefiL med Bloglovin'

Sök i bloggen

Omröstning

Vad tycker du om bloggen?
 Jätte bra!
 Intressant!
 För lite bilder!
 Dålig!
 Bra men skulle behövas uppdateras oftare!
 Sådär...
 Annat! ... Om du svarade annat skriv det i gästboken!

Besöksstatistik

Senaste inläggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se