TrueefiL

Alla inlägg under oktober 2011

Av Felicia - 3 oktober 2011 17:49

         


Skrivet på baksidan av filmen:

"För många familjer innebär en ny början i liver att flytta. Men för familjen Creed verkar det vara början till slutet.De har nämligen precis flyttat in bredvit en plats byggd av barns krossade drömmar, Jurtjyrkogården. Det är en liten bit mark som döljer mystiska indisk begravningsplats med kraft att återuppväcka de döda. Sthephen King, det makabras mästare, tar dig och familjen Creed till helvetet och tillbaka (men familjen Creed har bara en enkelbiljett). Guidar gör den hjälpsamma, äldre grannen Jud, som känner till livets hemligheter, men har sett så mycket att han vet att döden ibland är arr föredra." 


Min beskrivning på filmen:

Denna filmen handlar alltså om familjen Creed som flyttar, Består av mamma, pappa, dotter och den lilla sonen och en katt. Pappan jobbar på sjukhus. Börjar med att Modern med barn hälsar på morföräldrarna över thanksgivings har jag för mig. Medans fadern stannar hemma. Börjar med att katten blir överkörd under natten så Fadern och Jud går till den gamla indiska gravplatsen och begraver katten... Dan där på kommer katten tillbaka från dom döda. Fadern hade redan blivit varnad att inte gå dit av en patient som dör på jobbet. Efter en liten tid händer familjens största mardröm! Den lilla sonen blir på körd mitt framför ögonen på familjen och grannen Jud!  Över en helg där pappan är hemma själv efter begravningen bestämmer han sig för att återuppleva Sonen igen. Och där börjar mördrömmen för familjen Creed. Mamman som varit hos sina föräldrar  åker hem ensam då hon inte fått något svar av sin man. Men hon hittar Jud död i hans hus och sin underbara son vid liv! 


Fälj vägen för Dottens mardröm och hennes drömmar som talar sanning. Då den döda patienten pratar med henne i drömmarnas värld. 


Jag tycker filmen är hur bra som helst! hgar alltid gillat den. Men den är också från 1989.  Tycker självklart att ni ska se den! Om ni gillar skräckfilmer. Eller mordfilmer och kanske övernaturligt? Ni kan självklart se den ändå.! Värd att se om man gillar Stepen King.! Har hört att om man läst boken innan man sett filmen så är boken bättre. Har själv aldrig läst boken! Det är en film jag kan se om så den får:


6 av 10 stjärnor! 

ANNONS
Av Felicia - 3 oktober 2011 17:34

Denna filmen är helt okej. Tycker slutet mot lyckan var mer rätt igenom och inte så mycket problem på färden. Well well.

   


Denna film handlar om Betty och Moody är gifta och har en dotter som heter Mahtob som är amerikanska medborgare. Efter att Moody haft ett samtal så vill han åka och traffa din familj i Irak. Vilket Betty var rädd för att göra och inte ville. Efter En övertalan och mycket om och men ficj moody som han ville då han inte träffat sin familj på 20 år. Dom skulle vara där två veckor och sedan hem. Samma dag dom skulle hem så började helvetet. Moody besytämde att dom skulle bo kvar. Och inte fick lämna landet! Blev en kamp För Betty och Mahtob att få komma hem igen. Betty blir både misshandlad och in låst själv i en lägenhet...


Dom får vara med om både bomber, misshandel och rädsla. Och den hårda vägen till sin frihit! Följ deras väg från en lycklig familj till en splittrad!


Rekomenderas. Dock fastnade jag inte i filmen men man ville ändå bara se vidare på den för att få feta hur slutet var! Ångrar inte att jag såg den! Men från min personliga åsikt kommer jag nog inte se den på ett bra tag! Alla tycker så klart olika, så du kan gött kolla på den.


4 av 10 stjärnor från mig. 

ANNONS

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Länkar

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ TrueefiL med Blogkeen
Följ TrueefiL med Bloglovin'

Sök i bloggen

Omröstning

Vad tycker du om bloggen?
 Jätte bra!
 Intressant!
 För lite bilder!
 Dålig!
 Bra men skulle behövas uppdateras oftare!
 Sådär...
 Annat! ... Om du svarade annat skriv det i gästboken!

Besöksstatistik

Senaste inläggen

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se